Surknul

Japp, idag är jag en riktig surknul och jag tänker tillåta mig själv att vara det. Inte hålla på och peppa mig själv för att bli gladare.
Dagen började med att jag blev arg för att jag insåg att jag är för förkyld för att träna.. vilket i sin tur gjorde mig påmind om att jag, Thomas och Annie vägde oss hos den sistnämnda igår kväll. Då det var min tur, låste jag dörren till Annies badrum och dom två stackarna som stod utanför fick lyssna på några besvikna vrål.
Så nu vill jag fortsätta den härliga rutinen med träning jag kommit in i senaste tiden (för att nå någon sorts matchvikt...  som jag insett att jag inte har en aning om vad den ska vara på) - MEN JAG KAN INTE FÖR JAG ÄR FÖRKYLD.,.. pisses me off!!!!!!!!
Men Thomas har varit väldigt mysig hela dan, pussat på mig och sagt söta saker! Även söta vänner såsom Anna och Annie har sagt fina ord när jag beklagat mig över min vikt.
Trots allt detta "va synd det är om lilla mig" Så åt jag precis två singoalla-kex och ett maryland-kex, för jag är hungrig, uttråkad och jävlit less.
Ska dock bli kul att jobba imorn, därefter smiter jag till skolan. ska få betyget på provet jag gjorde förra veckan. det ska bli spännande. hoppas på det bästa!!
Nu ska jag kolla på schimpanser på Animal Planet (min bästa kanal)!
Puss
RSS 2.0